Wink

Bedrijfssoftware

Stroomlijn je proces

Wink bedrijfssoftware stroomlijnt en optimaliseert werkprocessen. Hierdoor heb jij minder repetitief en onnodig werk, waardoor je meer tijd kunt besteden aan belangrijke dingen en minder aan de backoffice.

Waarom kiezen klanten voor Wink?
Onze op maat gemaakte tools, jarenlange ervaring en klantgerichte benadering maken ons uniek. Bekijk onze klanttestimonials

begin met slim werken

Wat is bedrijfssoftware?

Bedrijfssoftware is een verzameling van verschillende toepassingen die speciaal zijn ontworpen om bedrijfsprocessen te ondersteunen en te verbeteren. Wink biedt jou de mogelijkheid om verschillende systemen en processen te integreren, taken te automatiseren en belangrijke bedrijfsgegevens te monitoren.

Wat biedt bedrijfssoftware?

Onze bedrijfssoftware is niet ‘standaard’, omdat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Wij bieden verschillende maatwerk modules die we afstemmen op jouw specifieke behoeften. Enkele van de functionaliteiten die Wink biedt:

Verbinden van verschillende systemen
Onze bedrijfssoftware maakt het mogelijk om verschillende systemen en applicaties binnen jouw organisatie met elkaar te verbinden. Hierdoor kunnen gegevens naadloos worden uitgewisseld en gedeeld, waardoor inefficiëntie en dubbel werk worden verminderd, en jij je kunt focussen op wat belangrijk is.

Automatiseren van taken
Met onze bedrijfssoftware kun je repetitieve taken automatiseren, waardoor tijd en middelen worden bespaard. Dit kan variëren van het automatisch genereren van rapporten en facturen tot het instellen van workflows voor goedkeuringen en processen binnen de organisatie.

Monitoren van bedrijfsgegevens
Onze bedrijfssoftware biedt uitgebreide mogelijkheden voor het monitoren van belangrijke bedrijfsgegevens. Je kunt dashboards en rapporten creëren om inzicht te krijgen in bijvoorbeeld verkoopcijfers, voorraadniveaus, klanttevredenheid en meer. Dit stelt jou in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en de prestaties van jouw bedrijf te verbeteren.

Hoeveel kost bedrijfssoftware

De kosten van bedrijfssoftware kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke wensen. Omdat jouw tools in Wink op maat gemaakt wordt, heb je alle vrijheid zonder onnodige toeters en bellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende outline! Hierin brengen we jouw wensen in kaart, stellen we een plan van aanpak voor je op met de mogelijkheden en de kosten.

Voor wie?

Wink bedrijfssoftware is er voor alle soorten en grootte organisaties. Of je nu een specifiek proces wil automatiseren of meerdere systemen aan elkaar wil koppelen, We realiseren we op maat gemaakte tools en maken we jouw werk prettiger.

Wink kan jouw werk slim inrichten.

Dit doen we voor klanten zoals Bijzonder in Beweging, Stadion Uitzenden en het ministerie van Education, Culture, Youth Affairs and Sports van Sint Maarten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Succesverhalen

Wink is er voor de digitale doorpakkers

 • Een klantportaal op maat ontwikkelt!

  Het portaal biedt ons en een aantal klanten zeer eenvoudig de inzichten die nodig zijn voor onze projecten.

 • We werken al meer dan 10 jaar met plezier samen!

  Zij hebben o.a. ons intranet, de ‘motor’ van onze website en één van onze klantportalen ontwikkeld, waardoor wij ons werk dagelijks weer makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

  Wij zijn daarnaast ook zeer tevreden over hun overige dienstverlening: schakelen snel (van kleine tot grote vragen), denken altijd mee in oplossingen en komen hun afspraken altijd na. Dat werkt wel zo prettig.

 • Het helpt ons enorm om ons proces te vergemakkelijken.

  De ledenadministratie, speciaal voor ons op maat gemaakt, is overzichtelijk en heel gebruikersvriendelijk.