Wink

Research Tools

Jouw onderzoek slim ingericht

Wink ontwikkelt jouw krachtige onderzoekstool op maat. Van online vragenlijsten en enquêtes tot dataconversie en -analyse. Wink is er om jou te ondersteunen bij de uitvoering van onderzoek en om jouw participanten op een laagdrempelige manier te laten deelnemen.

Waarom kiezen klanten voor Wink?
Onze op maat gemaakte tools, jarenlange ervaring en klantgerichte benadering maken ons uniek. Bekijk onze klanttestimonials

begin met slim werken

Wat zijn research tools?

Een ‘research tool’ is bedrijfssoftware om jou te ondersteunen bij het uitvoeren van onderzoek. Denk aan: marktonderzoeken, enquêtes, een academische studie en nog veel meer.

Onze op maat gemaakte research tools helpen jou om effectief en efficiënt stappen te zetten in het onderzoeksproces. Van het opzetten en verspreiden van vragenlijsten tot het converteren en analyseren van verzamelde gegevens.

Wat doen research tools?

Ieder onderzoek is anders en daarom biedt Wink ook geen ‘standaard’ research tool. Wel hebben wij een uitgebreide verzameling van krachtige modules die we op maat maken. En mocht je een andere functionaliteit nodig hebben, dan bouwen we die net zo voordelig en makkelijk. Wij hebben o.a. ervaring met:

Uitnodigen van deelnemers
Of het nu gaat om het verzenden van uitnodigingen per e-mail of per post, Wink maakt het mogelijk. Daarbij bieden wij beveiligingsmaatregelen, zoals kraskaarten met unieke codes, om ervoor te zorgen dat alleen de juiste personen toegang hebben tot de enquêtes.

Aanbieden van online vragenlijsten
Wink ondersteunt vragenlijsten in alle vormen, maten en talen! Of je nu een eenvoudige enquête wilt maken of een complexe vragenlijst met logica en routing, met Wink is het mogelijk.

Combineren van diverse data-bestanden
Als je verschillende data-bestanden wilt samenvoegen tot één waardevolle database, dan gebruik je Wink. We bieden mogelijkheden om gegevens uit verschillende bronnen te importeren, te transformeren en samen te voegen, zodat je een compleet beeld krijgt van je onderzoeksresultaten.

Exporteren van waardevolle, gestructureerde data
Zodra je gegevens zijn verzameld en geanalyseerd, kun je de resultaten gemakkelijk exporteren naar populaire softwareprogramma’s zoals SPSS. Hierdoor kun je de gegevens verder analyseren en statistische analyses uitvoeren.

Hoeveel kost een research tool?

De kosten van een research tool kunnen variëren, afhankelijk van jouw behoeften. Omdat jouw research tool in Wink op maat gemaakt wordt, betaal je in ieder geval niet voor onnodige toeters en bellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende outline! Hierin brengen we jouw wensen in kaart, stellen we een plan van aanpak voor je op met de mogelijkheden en de kosten.

Voor wie?

De research tools van Wink zijn geschikt voor alle soorten organisaties. Een kleine organisatie die een eenvoudige enquête wil uitvoeren of een academische instelling die complexe data-analyse nodig heeft.

Wink kan jouw werk slim inrichten.

Klanten voor wie we dit al doen, zijn o.a.: Euregionale netwerk euPrevent of academische instellingen zoals Zuyd Hogeschool en de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Succesverhalen

Wink is er voor de digitale doorpakkers

  • Deze tools, op maat ontwikkeld voor de Limburgse sportsector zijn enorm gebruiksvriendelijk voor zowel de beheerder als de gebruiker.

    Voor de tools ‘’VolgjeSportakkoord’ en ‘De vitale club’ maken we sinds 2020 gebruik van het Wink platform.