Wink

Inschrijfsystemen

Maak jouw evenement tot een succes

Wink ontwikkelt inschrijfsystemen op maat waarmee die jouw events overzichtelijk blijven. Wink is er om het registratieproces voor zowel jou als je klanten of deelnemers zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Waarom kiezen klanten voor Wink?
Onze op maat gemaakte tools, jarenlange ervaring en klantgerichte benadering maken ons uniek. Bekijk onze klanttestimonials

begin met slim werken

Wat zijn inschrijfsystemen?

Een inschrijfsysteem is bedrijfssoftware om het proces van inschrijving, ticketing en betaling soepel, toegankelijk en efficiënt te laten verlopen. Met Wink kun je eenvoudig evenementinformatie beheren, inschrijvingen verzamelen, e-tickets genereren en betalingen verwerken, alles op één plek.

Wat doen inschrijfsystemen?

Onze inschrijfsystemen zijn afgestemd op jouw organisatie, event en doelgroep. Wink heeft een set aan modules ontwikkeld die we precies op maat kunnen maken en configureren aan jouw specifieke behoeften. Wink verzorgt:

Eenvoudige inschrijvingsprocessen
Met Wink maak je makkelijk aangepaste inschrijvingsformulieren, waar deelnemers hun gegevens kunnen invullen en registreren voor het evenement. Het proces kan worden aangepast aan jouw specifieke vereisten, inclusief eventuele benodigde informatie of extra vragen.

E-Tickets en ticketing
Wink genereert automatisch e-tickets voor deelnemers zodra ze zich hebben ingeschreven. Deze e-tickets kunnen worden gepersonaliseerd met relevante informatie over het evenement, zoals locatie, datum, tijden en eventuele sessies of workshops. Deelnemers kunnen hun e-tickets digitaal ontvangen en krijgen zo gemakkelijk toegang tot het evenement.

Online registratie en betaling
Winkt verzorgt online registratie en betaling, waardoor deelnemers snel en gemakkelijk kunnen inschrijven en betalen voor het evenement. Dit elimineert de noodzaak van handmatige registratieprocessen en stroomlijnt het administratieve werk voor zowel de organisator als de deelnemers.

Beheer van deelnemersgegevens
Wink verzamelt en beheert alle relevante gegevens van de deelnemers op een veilige en gestructureerde manier. Dit stelt jou in staat om een overzicht te hebben van het aantal inschrijvingen, deelnemersinformatie en eventuele speciale vereisten of voorkeuren.

Hoeveel kost een inschrijfsysteem

De kosten van een inschrijfsysteem variëren op basis van wat jij nodig hebt. Omdat jouw inschrijftool in Wink op maat gemaakt wordt, betaald je in ieder geval niet voor onnodige toeters en bellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende outline! Hierin brengen we jouw wensen in kaart, stellen we een plan van aanpak voor je op met de mogelijkheden en de kosten.

Voor wie?

De inschrijftools van Wink zijn er voor kleine en grote events (en organisaties). Of je nu een eenvoudig gratis event wil opzetten, of een oplossing zoekt om jouw terugkerende evenementen te beheren.

Wink kan jouw event slim inrichten.

Dit doen we o.a. voor events zoals: de vele evenementen die Stichting ODS organiseert, de congressen van de Nationale Vereniging van Podotherapeuten of de initiatieven van Huis voor de Sport Limburg.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Succesverhalen

Wink is er voor de digitale doorpakkers

  • Het hart van onze deelnemersadministratie.

    Een op maat gemaakte tool voor een efficiënte afhandeling van de inschrijvingen, afmeldingen en betalingen van onze deelnemers.

  • Zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als onze interne organisatie. Het is ‘dummy-proof’.

    Wink is speciaal voor ons op maat gemaakt. Het systeem verandert met ons mee, vanuit efficiency en innovatie gedacht, en is makkelijk te koppelen met andere systemen.

    Vragen worden vlot opgepakt en voorzien van een praktische vertaalslag. We zijn zeer tevreden over de samenwerking, ze denken voortdurend met ons mee!