Wink

Online ledenadministratie

Alles over jouw leden op één plek

Wink ondersteunt jouw organisatie bij het registreren, bijhouden en beheren van leden op een gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke manier.

Waarom kiezen klanten voor Wink?
Onze op maat gemaakte tools, jarenlange ervaring en klantgerichte benadering maken ons uniek. Bekijk onze klanttestimonials

begin met slim werken

Wat is ledenadministratie software?

Een online ledenadministratie is bedrijfsoftware om het beheer van jouw leden makkelijk te maken. Zo kun je met Wink eenvoudig de gegevens van jouw leden vastleggen, bijwerken en analyseren. Hierdoor heb je altijd een overzicht van jouw ledenbestand en kun je (bijvoorbeeld) effectiever communiceren om de betrokkenheid te bevorderen.

Wat doet een online ledenadministratie systeem?

Onze ledenadministratie software is aangepast op jouw organisatie en leden. Wij bieden een breed scala aan modules die we precies afstemmen op jouw behoeften en vragen. Enkele van de functionaliteiten die we bieden zijn:

Ledenregistratie
Ons systeem maakt het gemakkelijk om nieuwe leden te registreren en hun gegevens vast te leggen, zoals contactinformatie, lidmaatschapsstatus en andere relevante details. Dit stelt jou in staat om een up-to-date en nauwkeurig ledenbestand te behouden.

Contributiebeheer
Met ons systeem kun je eenvoudig het abonnementsbeheer van jouw leden uitvoeren. Hiermee kun je abonnementen en diensten beheren, inclusief het bijhouden van betalingsstatussen, het genereren van facturen en het automatiseren van het factureringsproces. Dit helpt jou bij het efficiënt innen van contributies en het bijhouden van financiële gegevens.

Self-service voor jouw leden
Ons systeem biedt een self-serviceportaal voor jouw leden, waarmee ze hun eigen gegevens kunnen beheren, lidmaatschappen kunnen vernieuwen, betalingen kunnen doen en toegang kunnen krijgen tot exclusieve inhoud en functies. Dit vermindert de administratieve lasten en biedt jouw leden gemak en flexibiliteit.

Facturatie en administratie
Ons systeem omvat geavanceerde facturatie- en administratieve functies, waarmee je facturen kunt genereren, betalingsherinneringen kunt versturen, betalingsgegevens kunt beheren en financiële rapporten kunt genereren. Dit vereenvoudigt het beheer van financiële aspecten en biedt jou een duidelijk overzicht van de inkomstenstromen.

Hoeveel kost een online ledenadministratie?

De kosten van een online ledenadministratie kunnen variëren, afhankelijk van de functionaliteiten die je nodig hebt. Omdat jouw ledenadministratiesysteem in Wink op maat gemaakt wordt, betaal je in ieder geval niet voor onnodige toeters en bellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende outline! Hierin brengen we jouw wensen in kaart, stellen we een plan van aanpak voor je op met de mogelijkheden en de kosten.

Voor wie?

De ledenadministratiesoftware van Wink is geschikt voor alle soorten organisaties. Of je nu een kleine organisatie of vereniging bent die grip wil krijgen op haar ledenbestand, of een grote commerciële organisatie die op zoek is naar maximale efficiëntie.

Wink kan jouw werk slim inrichten.

Dit doen we al voor klanten zoals: Bijzonder in Beweging, Stichting ODS en de Nationale Vereniging van Podotherapeuten.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Succesverhalen

Wink is er voor de digitale doorpakkers

 • Het hart van onze deelnemersadministratie.

  Een op maat gemaakte tool voor een efficiënte afhandeling van de inschrijvingen, afmeldingen en betalingen van onze deelnemers.

 • Zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als onze interne organisatie. Het is ‘dummy-proof’.

  Wink is speciaal voor ons op maat gemaakt. Het systeem verandert met ons mee, vanuit efficiency en innovatie gedacht, en is makkelijk te koppelen met andere systemen.

  Vragen worden vlot opgepakt en voorzien van een praktische vertaalslag. We zijn zeer tevreden over de samenwerking, ze denken voortdurend met ons mee!

 • Het helpt ons enorm om ons proces te vergemakkelijken.

  De ledenadministratie, speciaal voor ons op maat gemaakt, is overzichtelijk en heel gebruikersvriendelijk.