Wink

CRM software

Optimaliseer je klantervaring

De op maat gemaakte CRM-systemen van Wink bieden een krachtige oplossing om grip te houden op jouw klanten én salesproces.

Of je nu een klein of een groot bedrijf bent, Wink helpt je bij het beheren van klantinformatie, het stroomlijnen van salesactiviteiten en het verbeteren van de klantenservice.

Waarom kiezen klanten voor Wink?
Onze op maat gemaakte tools, jarenlange ervaring en klantgerichte benadering maken ons uniek. Bekijk onze klanttestimonials

begin met slim werken

Wat zijn CRM-systemen?

CRM-systemen (Customer Relationship Management) is bedrijfssoftware om bedrijven te helpen bij het beheren van klantrelaties en het stroomlijnen van salesprocessen. Wink biedt jou een centrale hub waar je alle relevante klantgegevens kunt opslaan, salesactiviteiten kunt beheren en de interactie met klanten kunt verbeteren.

Wat doen CRM systemen?

Ieder bedrijf heeft een andere aanpak. Een CRM in Wink is dan ook niet ‘standaard’, maar afgestemd op jouw aanpak.

Wij bieden een breed scala aan modules die we precies op maat kunnen maken en configureren om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Enkele van de functionaliteiten die we bieden zijn:

Helpdesk, vraag & antwoord
Ons CRM-systeem bevat een helpdeskmodule waarmee je eenvoudig klantvragen en -verzoeken kunt beheren. Je kunt tickets toewijzen aan de juiste medewerkers, de voortgang volgen en snel en adequaat antwoorden geven aan jouw klanten.

Sales & offertes
Met ons CRM-systeem kun je het salesproces effectief beheren. Zo kun je contactgegevens van leads en prospects vastleggen, offertes genereren, verkoopactiviteiten bijhouden en de voortgang van deals monitoren. Dit stelt jouw sales team in staat om efficiënter te werken en de verkoopresultaten te verbeteren.

Facturatie
Ons CRM-systeem biedt facturatie. Zo kun je o.a. facturen genereren, betalingen bijhouden en betalingsherinneringen versturen. Dit vereenvoudigt het factureringsproces en zorgt ervoor dat je altijd een duidelijk overzicht hebt je openstaande posten.

Hoeveel kost een CRM systeem?

De kosten van een CRM systeem variëren, afhankelijk van jouw behoeften. Omdat jouw CRM systeem in Wink op maat gemaakt wordt, betaal je in ieder geval niet voor onnodige toeters en bellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende outline! Hierin brengen we jouw wensen in kaart, stellen we een plan van aanpak voor je op met de mogelijkheden en de kosten.

Voor wie?

De CRM oplossingen van Wink zijn er voor alle soorten organisaties. Een kleine organisatie die haar klanten in kaart wil brengen, of een grote organisatie die klantvragen naar de juiste afdeling wil routen.

Wink kan jouw werk slim inrichten.

Klanten voor wie we dit al doen, zijn o.a.: Zuyd Hogeschool en AFTC.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Succesverhalen

Wink is er voor de digitale doorpakkers

 • Zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als onze interne organisatie. Het is ‘dummy-proof’.

  Wink is speciaal voor ons op maat gemaakt. Het systeem verandert met ons mee, vanuit efficiency en innovatie gedacht, en is makkelijk te koppelen met andere systemen.

  Vragen worden vlot opgepakt en voorzien van een praktische vertaalslag. We zijn zeer tevreden over de samenwerking, ze denken voortdurend met ons mee!

 • Executing the study financing related processes and procedures have never been so easy.

  At Division Study Financing’s our entire operating system is powered by Wink. 15+ modules were developed specifically to meet the needs our customers, staff and management.

 • We werken al meer dan 10 jaar met plezier samen!

  Zij hebben o.a. ons intranet, de ‘motor’ van onze website en één van onze klantportalen ontwikkeld, waardoor wij ons werk dagelijks weer makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

  Wij zijn daarnaast ook zeer tevreden over hun overige dienstverlening: schakelen snel (van kleine tot grote vragen), denken altijd mee in oplossingen en komen hun afspraken altijd na. Dat werkt wel zo prettig.