Wink

Online platforms

Breng je doelgroep in verbinding

Wink ontwerpt en ontwikkelt intuïtieve online platforms die jouw leven en dat van je klanten gemakkelijker maken.

Of je nu een online community, een marktplaats of een klantportaal nodig hebt, wij hebben de expertise om jouw ideeën tot leven te brengen.

Waarom kiezen klanten voor Wink?
Onze op maat gemaakte tools, jarenlange ervaring en klantgerichte benadering maken ons uniek. Bekijk onze klanttestimonials

begin met slim werken

Wat zijn online platforms?

Online platforms zijn digitale omgevingen die mensen en organisaties met elkaar verbinden. Zo kun je moeiteloos communiceren, samenwerken, informatie delen en transacties uitvoeren. Deze platforms kunnen dienen als ontmoetingsplekken, waar gebruikers met elkaar in contact kunnen komen, of als online marktplaatsen, waar producten en diensten kunnen worden aangeboden en verkocht.

Wat doen online platforms?

Online platforms zijn er voor jou én voor jouw doelgroep. Met Wink ontwerpen en ontwikkelen we verschillende soorten online platforms passend bij jouw specifieke vraag. Enkele voorbeelden van wat wij kunnen realiseren:

Klantportalen
Als je een klantportaal wilt opzetten waarmee je jouw klanten 24/7 kunt bedienen, toegang kunt bieden tot relevante informatie, en interactie en ondersteuning kunt bieden, kunnen wij een platform creëren dat aan al deze behoeften voldoet. Dit kan het beheren van persoonlijke gegevens, het raadplegen van facturen, het indienen van supporttickets en nog veel meer omvatten.

Online communities
Als je een online community wilt creëren waar mensen met dezelfde interesses, doelen of achtergronden met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen delen, kunnen wij een platform opzetten dat deze interactie mogelijk maakt. Dit kan een forum, een sociaal netwerk of een specifiek platform voor professionals zijn.

Marktplaatsen
Als je een online marktplaats wilt opzetten waar verkopers hun producten of diensten kunnen aanbieden en kopers deze kunnen ontdekken en kopen, kunnen wij een platform ontwikkelen dat een naadloze en veilige transactie-ervaring biedt. Dit omvat functies zoals productcatalogi, zoek- en filtersystemen, beoordelingen en betalingsintegraties.

 

Voor wie?

Het online platform is geschikt voor alle soorten organisaties. Van een non profit tot een commerciële organisatie. Iedereen die een omgeving voor haar leden of doelgroep wilt creëren.

Wink kan jouw werk slim inrichten.

Klanten voor wie we dit al doen: Cinemakers, Zuyd Hogeschool en Huis voor de Sport Limburg.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen.

Hoeveel kost een online platform?

De kosten van een online platform kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit en functionaliteiten die je nodig hebt. Omdat jouw online platform in Wink op maat gemaakt wordt, betaal je in ieder geval niet voor onnodige toeters en bellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende outline! Hierin brengen we jouw wensen in kaart, stellen we een plan van aanpak voor je op met de mogelijkheden en de kosten.

Succesverhalen

Wink is er voor de digitale doorpakkers

 • We werken al meer dan 10 jaar met plezier samen!

  Zij hebben o.a. ons intranet, de ‘motor’ van onze website en één van onze klantportalen ontwikkeld, waardoor wij ons werk dagelijks weer makkelijker en sneller kunnen uitvoeren.

  Wij zijn daarnaast ook zeer tevreden over hun overige dienstverlening: schakelen snel (van kleine tot grote vragen), denken altijd mee in oplossingen en komen hun afspraken altijd na. Dat werkt wel zo prettig.

 • Een klantportaal op maat ontwikkelt!

  Het portaal biedt ons en een aantal klanten zeer eenvoudig de inzichten die nodig zijn voor onze projecten.

 • Zeer gebruiksvriendelijk, zowel voor onze klanten als onze interne organisatie. Het is ‘dummy-proof’.

  Wink is speciaal voor ons op maat gemaakt. Het systeem verandert met ons mee, vanuit efficiency en innovatie gedacht, en is makkelijk te koppelen met andere systemen.

  Vragen worden vlot opgepakt en voorzien van een praktische vertaalslag. We zijn zeer tevreden over de samenwerking, ze denken voortdurend met ons mee!